Go to Top

EFOP-3.2.3-17 Digitális környezet a köznevelésben projektnyitó rendezvény

Az iskolánkban 2018. március 23-án megrendezett projektnyitó rendezvényünkön iskolánk tanulói, pedagógusai, szülők, az intézmény vezetői és a projektmenedzsment tagjai vettek részt.

Deák László a projekt szakmai vezetője köszöntőjében kiemelte a digitális kompetenciák fejlesztésének fontosságát, a tanulók érdekeltségét az együttműködésben.

A köszöntő szavakat követően Toldiné Katona Mónika projektasszisztens tájékoztatta a jelenlévőket a projekt részleteiről, illetve iskolánknak abban megjelölt céljairól, vállalt feladatairól.

Ezt követően Dr. Baracsi Katalin családjogi szakjogász, internet-biztonsági szakértő-oktató interaktív előadását élvezhették a résztvevők. A „Digitális műveltségi alapvetés a mindennapokban” címmel megtartott előadásban játékos formában ismertette meg a közönséget a legalapvetőbb internetes fogalmakkal. Tanulóink nagyon aktívan vettek részt az előadásban, mely igazi élmény volt minden résztvevő számára.

A szünetben pogácsával, teasüteménnyel, kávéval és ásványvízzel kínáltuk a résztvevőket.

Dr. Baracsi Katalin második előadásában nagyon sok hasznos információt hallhattunk a digitális fogyasztással kapcsolatban. Ilyen téma volt pl. az interneten történő vásárlás és fizetés szabályai és veszélyei.

Az előadás anyagait megtekinthetik az alábbi linkekre kattintva:

Tájékoztató a projektről
Előadás az internetbiztonságról
Előadás a fogyasztóvédelemről

Fotók a projektnyitó rendezvényről:

Betűméret
Színösszeállítás