Go to Top

Tájékoztató

Tisztelt Szülők!

 

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálatánál az ügyfélfogadás 2020. november 12-től az alábbiak szerint működik:

  • Térítési díjfizetésre az Intézményszolgálat székhelyén található pénztárban továbbra is van lehetőség, ugyanakkor kérjük, hogy lehetőleg a személyes kontaktust nem igénylő fizetési módokat (átutalás, csoportos beszedési megbízás, csekk) részesítsék előnyben. A fizetendő díj pontos összegéről kollégáink telefonon adnak tájékoztatást, kérésre postai úton kitöltött csekket tudunk küldeni. A befizetett számlákat postai úton megküldjük.
  • A pénztárban történő befizetésen túl személyes ügyintézésre előzetes telefonos bejelentkezés illetve időpontegyeztetés után az egyeztetett időpontban van lehetőség. Ehhez keressék az étkezési ügyintézőket az ismert telefonszámokon.
  • A gyermekek, tanulók étkezésével kapcsolatos nyilatkozatokat postai úton, vagy az Intézményszolgálat székhelyén a földszinten elhelyezett dobozba, vagy elektronikus úton az étkezési ügyintézők e-mailcímére akár szkennelve, akár fényképként küldve várjuk. Ha a kitöltéshez segítségre van szükségük, keressék az étkezési ügyintézőket az ismert telefonszámokon vagy az Intézményszolgálat központját az 56/510-280 telefonszámon.
  • Amennyiben a gyermek, tanuló étkezési kedvezménye lejár, az új igazolásokat postai úton vagy az Intézményszolgálat székhelyén (5000 Szolnok, Kossuth tér 1.) a földszinten elhelyezett dobozba várjuk.
  • Étkezést lemondani továbbra is a megszokott módon írásban, később bizonyítható módon az étkezési ügyintézőknél lehet.
  • Az Intézményszolgálat székhelyén az épületbe belépni és ott tartózkodni kizárólag az orrot  és a szájat egyaránt elfedő maszkban lehet.
  • Kérjük, hogy személyes ügyintézéshez saját tollat magukkal hozni szíveskedjenek.

 

 

Megértésüket köszönjük!

 

Bencsik Zsolt

    igazgató

Betűméret
Színösszeállítás