Go to Top

Labdarúgás

Vezetője:
Testnevelő-edző: Márki Gábor
1982. tanítói diploma: Jászberényi Tanítóképző Főiskola
1990 testnevelő tanári szak: Eger, Főiskola
1998 UEFA “B” licens labdarúgó edzői diploma:

 

Magyar Labdarúgó Szövetség edző: Lippai János
edző: Rehó János


Iskolánk alapítása óta, kiemelt sportág a labdarúgás. A városban és a megyében is az egyik legeredményesebb intézmény vagyunk a diákolimpiákat tekintve. Nyertünk Országos Diákolimpiát, büszkélkedhetünk egyéb országos helyezésekkel és számtalan megyei, ill. városi címmel is.

Már első osztálytól foglalkozunk a focival, ezért szeretettel várunk minden gyermeket, aki komolyan akarja művelni ezt a népszerű sportot.

Iskolánk szoros kapcsolatot ápol a Város valamennyi labdarúgó egyesületével, így meg tudjuk oldani a tehetséges és kevésbé tehetséges gyermekeink megfelelő szintű foglalkoztatását is. Ennek eredményeként jelenleg és a közelmúltban is, számtalan kiváló labdarúgó került ki iskolánk falai közül. A teljesség igénye nélkül: B.Tóth Balázs, Fedor Ottó, Antal Gábor, Pintér László.

Szerződésben vagyunk a Szolnoki MÁV. FC-vel, ezért tanulóinkat a megye legpatinásabb klubjához tudjuk irányítani. Iskolánk létesítményeiben negyedik osztályos korukig edzhetnek tanulóink, majd egyesületet választanak és a nagypályás labdarúgásban mutathatják meg rátermettségüket. Focistáinknak, párhuzamosan a bajnoki mérkőzéseikkel, képviselniük kell iskolánkat a diákolimpiákon és egyéb tömegsport rendezvényeken is.

Betűméret
Színösszeállítás