Go to Top

Fizikai képességmérés

Tisztelt Szülő!

A  fizikai képességmérés időütemezését, illetve a beiratkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók összefoglalóját olvashatja:

  • képességmérés időpontja: 2024.03.22. (péntek), helye: tornaterem
  • lányok kezdési időpontja: 15:00 – gyülekezés: 14:40 – től
  • fiúk kezdési időpontja: 17:00 – gyülekezés:16:40 – től

Kérem, csak teljesen egészséges gyermeket hozzanak a mérésre! Amennyiben a gyermek lebetegszik vagy sérült, azt szíveskedjen jelezni a mérés időpontja előtt az alábbi telefonszámon: 06/20-437-33-31

 

  • A betegség vagy sérülés miatt hiányzó gyermekek számára a következő héten PÓT képességmérést szervezünk, melynek pontos időpontjáról hétfőn (március 25-én) fogjuk értesíteni az érintetteket.
  • A fizikai képességmérésre hozni kell a háziorvosi igazolást arról, hogy a gyermek alkalmas a nagyobb fizikai terhelés viselésére. Ezt az igazolást az adminisztrációnál le kell majd adniuk!

 

A fizikai képességmérés eredménye alapján értesítést küldünk a szülőknek március 27-én, melyben javasoljuk vagy nem javasoljuk az intézményünkbe történő beiratkozást. A javaslat nem jelenti automatikusan az intézménybe való felvételt, minden gyermeket be kell íratni az iskolába.

 

  • A beiratkozás időpontja: április 18-19., az ehhez kapcsolódó információkat iskolánk honlapján, a “Beiskolázási tudnivalók” címszó alatt találják meg.

 

 

Tisztelettel:

                                            Paróczainé Kiss Emma                                                              igazgató

Betűméret
Színösszeállítás