Go to Top

COVID-19 Intézményi információk

Tisztelt Szülők!

 

Közös érdekünk, hogy a kialakult járványügyi helyzetnek megfelelő felelős döntéseket hozzunk, szabálykövető magatartásunkkal mindannyian arra törekedjünk, hogy minimalizáljuk a járvány terjedésének esélyét!

Ezen a felületen tájékoztatjuk Önöket a magasabb rendű jogi szabályozókon alapuló döntéseinkről, intézkedéseinkről, aktuális tudnivalókról.

Valamennyi helyi szabályozás módosításig vagy visszavonásig marad érvényben. Módosításra a járványügyi helyzet alakulásának függvényében, illetve a tapasztalatok alapján kerül sor.

 

Toldiné Katona Mónika

Intézményvezető

 

 

Az aktuális intézményi híreket, információkat ITT tudatjuk Önökkel! Kérem, ezt a felületet kiemelt figyelemmel kísérjék!

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel az intézmény az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott protokoll alapján elkészítette helyi intézkedési tervét a koronavírus elleni védekezés érdekében. A részletes intézményi intézkedési terv megtekintéséhez kattintson IDE!

 

Mit tehet Ön, mint SZÜLŐ közös törekvésünk érdekében? Tekintse át ITT!

 

COVID „ kisokos” – értelmező dokumentum – ITT!

 

Az Operatív Törzs összeállított egy általános szabályrendszert, amely tömören összefoglalja azokat a magatartási szabályokat, amelyeket koronavírus járvány idején a különböző élethelyzetekben érdemes betartani. ITT olvashat róla!

 

ITT szerezhet információkat az otthonában való elkülönítésről, járványügyi megfigyelésről!

Betűméret
Színösszeállítás