Go to Top

Aktuális intézményi hírek, információk

Tisztelt Szülő!

Intézményünk mindent megtesz gyermekük, családjuk, az intézményi dolgozók egészségének megóvása érdekében. A kialakult járványügyi helyzet miatt szükségesnek látom, hogy a felső tagozatos tanulóink tanórán is viseljék a  maszkot. Ezért 2020. nov. 09-től elrendelem azt! Kérem, támogató hozzáállásukkal segítsék, erősítsék törekvéseinket!

 

Tisztelettel és köszönettel: Toldiné Katona Mónika – intézményvezető

 

Szolnok, 2020. 11.06.


Tisztelt Szülők!

A Magyar Közlöny 207. számában megjelent 431/2020.(IX.18.) Kormányrendelet – kifejezetten a köznevelési intézményekre vonatkozó 4. és 5. §-a – értelmében 2020. október 01-től az intézmény beléptetési pontjain testhőmérséklet mérést végzünk mind a tanulók, mind a dolgozók körében.

Az intézménybe csak és kizárólag olyan személy (tanuló, dolgozó) léphet be, akinek a testhőmérséklete nem haladja meg az országos tisztifőorvos által (határozatban teszi majd közzé) meghatározott mértéket.

A tanulót az intézménybe vagy onnan hazakísérő 1 fő nagykorú személy helyes maszkhasználat és távolságtartás mellett a testhőmérséklet-mérési pontig beléphet.

Együttműködésüket tisztelettel köszönöm!

Szolnok, 2020.09.25.                         Toldiné Katona Mónika – intézményvezető


Tisztelt Szülők!

  1. október 01-től a Szülők befizetési céllal sem léphetnek be az intézménybe. A sítábori előtakarékossági befizetéseket határozatlan ideig felfüggesztjük.

Együttműködésüket tisztelettel köszönöm!

Szolnok, 2020.09.24.                         Toldiné Katona Mónika – intézményvezető 


Az intézmény járványügyi érintettségéről ITT tájékozódhat.


Tisztelt Szülők!

Tekintettel a járványügyi helyzet alakulására, illetve jogszabályi háttér változására 2020. szeptember 21-től valamennyi ALSÓ tagozatos tanulónknak is kötelezővé teszem a szájmaszk használatát az intézmény közösségi tereiben!

Együttműködésüket tisztelettel köszönöm!

Szolnok, 2020.09.17.                         Toldiné Katona Mónika – intézményvezető


Tisztelt Szülők!

Tekintettel a járványügyi helyzet alakulására, illetve jogszabályi háttér változására 2020. szeptember 07-től valamennyi intézményi dolgozónak, illetve FELSŐ tagozatos tanulónknak elrendelem a szájmaszk használatát az intézmény közösségi tereiben!

Együttműködésüket tisztelettel köszönöm!

Szolnok, 2020. 09.04.                        Toldiné Katona Mónika – intézményvezető

Betűméret
Színösszeállítás