Go to Top

Tájékoztató !

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket az új elektronikus napló használatával kapcsolatban.
A nem régiben bekért e-mail címek segítségével a rendszerben sikerült létrehozni Önök számára a belépéshez szükséges felhasználói jogosultságot.

Következő lépésként a jelszavak kiosztása a fő cél, ezzel be tudnak lépni az elektronikus napló szülői oldalára. Ezúttal megtekinthetik gyermekeik  tanulmányi eredményeit és további  információikat kaphatnak.

Az új elektronikus napló elérhetősége az alábbi címen történik:

                         https://kiar.educatio.hu

Az oldal betöltésekor a lent látható kép fogad minket:

magiszterbelepes

 

Láthatják, hogy két lehetőség közül választhatnak. A szülők, diákok számára a Belépés a Magiszter portálra oldal választandó!

 

A Belépés a Magiszter portál fölött lévő tanulókat ábrázoló képre kattintással tudják elérni az Önök számára szükséges oldalt:

nagiszterbelepes2

 

A képen jól látható, hogy a belépéshez felhasználónévre illetve jelszóra van szükség. A felhasználónevek megegyeznek a Taninform rendszerben használtakkal.

A jelszavak kérésének módja a Jelszóemlékeztető kérése menüponttal történik. Ide kattintva a következő kép jelenik meg számunkra:

magiszterbelepes4Azonosító rész kitöltésekor a felhasználónevet kell beírniuk ami, megegyezik a Taninformban használt felhasználónévvel. Az e-mail cím részhez pedig az osztályfőnököknek leadott e-mail cím szükséges.

Amint kitöltötték a két kötelező részt, a küldés ikonra kattintva a rendszer a megadott e-mail címre kiküld egy levelet, ami tartalmazni fogja a felhasználónevüket illetve a jelszavukat (ezek szükségesek a belépéshez). Ez a jelszó egy generált, bonyolult, nehezen megjegyezhető jelszó.

 

Természetesen van mód ennek megváltoztatására (ez nem kötelező).
De ezt csak az első belépés után tehetik meg a rendszer által kiküldött jelszóval és felhasználónévvel. Ha a belépés megtörtént jobb oldalt fölső sarokban láthatunk egy Saját adatok menüpontot, ami elvezet minket a jelszó módosítás részre ahol beírhatják a kívánt jelszót. Fontos, hogy minimum 8 karakternek kell lennie illetve kis- és nagybetűket továbbá számot is tartalmaznia kell. Ha kitöltötték a rendszer által kért mezőket (a jövőbeli jelszavunkat kétszer kéri a rendszer az esetleges elírások kiküszöbölése végett) a jelszómódosítás ikonra kattintva menthetjük az új jelszavukat, amit használva tudnak belépni a rendszerbe.

 

 

További segítség elérhető a www.info.magiszter.hu oldalon illetve az iskola rendszergazdáját felkeresve, személyesen vagy az alábbi e-mail címen: muhari.david.92@gmail.com

Betűméret
Színösszeállítás