Go to Top

Nemzetközi táncos sikerek

Iskolánk tanulói, a Dalma Dance Club Sportegyesület táncosai az első félévben igen szép eredményeket értek el. Három korcsoportból kerültek ki a táncosok.

A középső korcsoportból Kovács Boglárka 5. b osztályos és nagylányok közül Kovács Kíra 8. a osztályos tanulók szeptemberben a Horvátországban, Novalján 3 napos versenyen mérették meg magukat. Bogi show tánc duóban 4. helyen, míg Kíra mazsorettben és hip- hop kategóriában is csapatával a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Novemberben minősítő versenyen voltak a középső (Kovács Boglárka 5.b, Zelei Alexa 5.b, Kovács Csenge 6.a) és nagy csoportosak, majd a decemberi Mikulás Kupán már a legkisebbek(Dudás Izabella, Barabás Júlia, Kovács Amira, Rostás Zsófia) is megmérettették magukat. Ezekről a versenyekről arany és ezüstérmekkel tértek haza a lányok.

December 10-én ismét egy nemzetközi verseny következett a nagyobbaknak a szerbiai Szabadkán. Itt Kovács Bogi szólója arany érmes lett. Alexának, Csengének és Boginak a New kids csapat tagjaként is a legfényesebb érem került a nyakába. Kíra csapatban 3 aranyérmet zsebelt be, mazsorett, hip-hop és show tánc kategóriákban. Kíra ezen a versenyen a Junior Group tagjaként bekerült a legjobb 10 produkciót bemutató Gálára is.

Az év zárásaként az edzőjük, Győrfi Dalma által szervezett Adventi Gálán mutatta be tudását mind a három csapat a többi szolnoki csoporttal együtt!

Gratulálunk a szép eredményekhez, további sok sikert kívánunk a lányoknak és edzőjüknek!

Betűméret
Színösszeállítás