Go to Top

Asztalitenisz sikerek

Iskolánk tanulója a Jászkun Volán SC versenyzője, Holló Hanna (7.b) nagyon szép eredményeket ért el 2023-as évben is.

December hónapban rendezték meg az U13-as korosztályú lányok számára az országos TOP 16 bajnokságot, amelyen a ranglista 1-16 helyezettje indulhatott el.

A Jászkun Volán SC-t a 12 éves, tehát még jövőre is újonc korú Holló Hanna képviselte, aki az év során a remek eredményeinek köszönhetően folyamatos lépett előre a ranglistán.

A csoportmérkőzések után eldőlt, hogy a 9-16. helyig versenyezhet Hanna, ahol két győzelmet és öt vereséget könyvelhetett el. A ranglistán mögötte lévő versenyzőket jó játékkal, magabiztosan győzte le. Végül a 15. helyen zárt, csupán a jobb egymás elleni eredménnyel előzte őt meg a 14. helyezett.

Januártól 9. helyen fog állni az U13-as ranglistán.

 

Diákolimpia versenyeken is nagyon szép eredményeket ért el Hanna.

Diákolimpia – Megyei forduló, Asztalitenisz

Hanna igazolt játékos, 5-8 osztályos leányok között 1. hely

Irány az Országos megmérettetés!

És még mindig decemberben

Temesváron a Reménységek kupáján vett részt a Jászkun Volán SC öt újonc korú asztaliteniszezője. Az eseményen a legjobb román versenyzőkön kívül olasz és moldáv válogatott játékosok, valamint szerbek is részt vettek, összesen 430-an neveztek.

Holló Hanna az U12-esek között nagy csatában jutott tovább a csoportjából, legyőzve az U11-ben döntőt játszó román ellenfelét is. A legjobb 10 között olasz válogatott ellenféllel szemben esett ki.

Remek tapasztalatszerzés volt a temesvári verseny, hiszen hazai versenyzőink erős nemzetközi mezőnyben mérethették meg tudásukat és szerezhettek tapasztalatot.

Edzők: Márta Nyékiné Szöllősi , Péter Szöllősi , ifj. Péter Szöllősi

Gratulálunk a szép eredményekhez és további sok sikert kívánunk!

Betűméret
Színösszeállítás